boton_volverasarau

QUI SOM?

L'Associació d'Oci Inclusiu Saräu som una entitat sense ànim de lucre que va ser fundada l’any 2009 per persones implicades professionalment en l'àmbit social.

 

Som una organització solidària, dinàmica i participativa que integra persones diverses en un projecte comú, i tots plegats promovem la millora dels moments de lleure, de la realitat que ens envolta i de la inclusió real y participativa.

 

Treballem per una societat més solidària i respectuosa amb la diversitat humana, proclamem un canvi de paradigma des del sector professional per garantir els drets de les persones amb diversitat funcional i reivindiquem el reconeixement del fenomen de l’oci com a necessitat de primer ordre, en totes les seves vessants. Per això treballem l’oci inclusiu des de diferents àmbits amb una clara vocació de servei a les persones, a la comunitat i a les entitats del tercer sector.

 

Tots som i fem Saräu. Ja sigui compartint moments de diversió, invertint temps per tirar endavant els projectes, amb una implicació professional, o bé aportant fonts i recursos per enfortir l’entitat i garantir la seva continuïtat.

 

Vols conèixer més sobre nosaltres?


SOCIS

Els membres de l’ Associació som persones singulars amb històries diferents que apostem per la importància dels moments de lleure autèntic i les relacions personals com a font de benestar i plaer. Junts, formem una xarxa de persones que sentim la solidaritat i ens comprometem  a donar impuls als projectes de l’entitat. Gràcies al suport dels socis i sòcies, Saräu creix i els seus serveis arriben a més persones.

 

Ens agrada convertir els reptes en solucions, per això col•laborem en la construcció d’un entorn social millor, on ser i estar sigui cada cop més càlid per a tots, sigui quin sigui el color de la nostra etiqueta.

 

Hi vols col•laborar?

 

Associa’t a Saräu!

 

VOLUNTARIS

Els voluntaris som els agents principals de canvi social, el pilar fonamental i l’ànima de Saräu.

 

Compartim valors i principis, somnis i preocupacions, interessos, desitjos i alegries. Aportem un suport càlid i alguna cosa específica que només resideix en nosaltres mateixos i, gràcies a la nostra implicació i a la inversió del nostre temps lliure empenyem Saräu cap al seu objectiu cooperant en el desenvolupament  de les seves activitats.

 

El nostre més gran compromís, però, és amb els participants de les activitats. Amb ells formem una xarxa de suport natural i divers que que cofigura la comunitat Saräu, on el més important són els moments de diversió únics i irrepetibles.

 

Formem equips de treball en forma de grups participatius en què cada membre aporta les seves capacitats i habilitats  per construir de forma conjunta una millora en la qualitat dels serveis de lleure.

 

Gràcies a això som part activa d’una bonica història, vivint moments divertits que ens fan créixer com a persones.

 

Necessitem la teva ajuda, fes-te’n voluntari!!


EQUIP DIRECTIU

Els membres de la junta directiva compartim el interès per les realitats diferents i la simpatia per les idees innovadores i els plantejaments revolucionaris. Per aquest motiu, promovem la llibertat de pensament, d’expressió  i de moviments, lluitant per la inclusió, la diversitat i la igualtat.

 

Convivim amb la discapacitat i amb les problemàtiques de salut mental i valorem molt positivament aquestes vivències donat que ens fan créixer, comprendre’ns i millorar com a individus.

 

Els voluntaris que dirigim Saräu tenim una actitud positiva, creativa i emprenedora. Ens agrada obrir-nos a la gent, escoltar, aprendre i experimentar emocions intenses. Per això fem camí amb els ulls i les mans ben obertes.

 

Ens encanta la nostra feina i ens impliquem amb passió per resoldre els reptes que se’ns  plantegen, de manera imaginativa i diversa.

 

 

Vols fer Saräu amb nosaltres?


end faq

Els membres de l’ Associació som persones singulars amb històries diferents que apostem per la importància dels moments de lleure autèntic i les relacions personals com a font de benestar i plaer. Junts, formem una xarxa de persones que sentim la solidaritat i ens comprometem a donar impuls als projectes de l’entitat. Gràcies al suport dels socis i sòcies, Saräu creix i els seus serveis arriben a més persones.

 

Ens agrada convertir els reptes en solucions, per això col•laborem en la construcció d’un entorn social millor, on ser i estar sigui cada cop més càlid per a tots, sigui quin sigui el color de la nostra etiqueta.

 

Hi vols col•laborar?

Associa’t a Saräu!