Programes

Saräu programa serveis de lleure inclusiu que reconeixen les necessitats singulars de la diversitat funcional. Dissenyem propostes de lleure accessibles, invertint recursos tècnics i econòmics, a fi de garantir la plena participació de qualsevol persona en igualtat de condicions i oportunitats, sigui quina sigui la seva etiqueta, i aconseguir alhora una connotació positiva de la diversitat dins de la societat.

 

És molt important per nosaltres que els participants es sentin els protagonistes de les experiències que oferim. Per això, en els processos de programació i disseny de les nostres activitats introduïm criteris metodològics que garanteixen que els beneficiaris puguin decidir com serà el seu oci. A més, l’equip de Saräu que acompanya als participants en cada activitat, garanteix un tracte personalitzat i professional que aposta per l’apoderament dels participants i el respecte absolut a l’autodeterminació i l’autogestió del seu temps lliure. Volem oferir un salt quantitatiu i qualitatiu en les experiències de lleure dels nostres beneficiaris, incrementant les seves possibilitats d’escollir activitats i garantint la satisfacció de les seves expectatives amb les nostres propostes.

 

Les nostres activitats configuren espais de convivència en què l’obertura a l’entorn, l’aprofundiment en les relacions personals i l’ampliació de les xarxes socials representen un valor afegit. A més, les propostes representen un bon recurs per possibilitar el necessari trencament amb la rutina i l'oxigenació de les dinàmiques quotidianes del entorns familiars i dels serveis.

 

El valor diferencial de la nostra oferta resideix en la singularitat dels participants, en la diversitat que configuren i en la diversificació de les propostes.